Varför välja oss?

Cadventure är en av Bentleys främsta Channel Partners och har arbetat inom detta område sedan 2004.

Vi kan stödja dig och dina projekt med vår djupgående expertis om programvaran och licensiering. Vi vägleder dig i dina inköpsbeslut med den bästa avkastningen på investeringen för dig i åtanke. Behöver du teknisk support och utbildning? Vi finns här för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din investering i Bentley.

Att köpa Bentley-programvara via Cadventure är snabbt, prisvärt och enkelt. Vi tar oss tid att lära känna dig, förstå vad som är viktigt för dig och kan hjälpa dig med mer än Bentley. Titta i vår webbutik, mejla oss, ring eller chatta med oss online. Om du föredrar det kan du boka ett möte med oss för att diskutera dina behov. Vi har varit verksamma i 33 år. När tiderna är osäkra väljer du en partner som är med dig varje steg på vägen. Vi har din rygg.

Möt Cadventure-teamet

Här på Cadventure har vi ett omfattande team av branschproffs som dagligen erbjuder råd och teknisk support till våra kunder. De vänder sig till oss för att få vägledning om bästa praxis i digitala arbetsflöden, implementering av BIM och projektinformationshantering samt hur man får ut mer av sin programvaruinvestering.

En av våra styrkor är att vi inte bara arbetar med en programvaruleverantör. Vi är stolta över det arbete vi gör med Bentley-kunder, men vi arbetar också mycket med Autodesk-lösningar, Bluebeam, Solibri och andra tekniker. Det gör att vi kan ge praktiska råd som bygger på att vi har arbetat med projekt och i praktiken med ett antal olika programvaruplattformar.

Här är bara några av de personer som du kommer att träffa när du arbetar med Bentley-teamet på Cadventure

Elaine Lewis

Verkställande direktör

Patrick Mc Namara

Försäljningsdirektör